IBS Groep

Goirkekanaaldijk 211-15
5048 AA Tilburg

Je bent al goed bezig! Het feit dat je op deze website bent gekomen geeft al aan dat je echt verder wilt komen! En dat is dus al een grote stap in de goede richting. Maar heb je al een plan hoe je verder gaat komen? Heb jij ook last van een of meerdere van onderstaande knelpunten?

 

  • Je wordt als laatste ingedeeld op je huidige baan
  • Je krijgt alleen de vervelende diensten
  • Je wordt niet aangenomen na sollicitatie gesprekken
  • Je wilt flexibel werk, zelf bepalen wanneer je wilt werken
  • Je wilt genoeg afwisseling en uitdaging in je werk
  • Je wilt meer van Nederland zien tijdens je werk

 

Dat klinkt allemaal heel erg moeilijk en onhaalbaar… maar wat als ik je vertelde dat dit gewoon kan! Wat als ik je vertelde dat we een oplossing hebben zodat al bovenstaande punten gewoon haalbaar zijn, ook voor jou!

IBS Traffic

We hebben nog plek voor (4) nieuwe collega’s

Nadelen van te weinig of geen werk

Je bent er vast zelf al bekend mee… te weinig of geen leuk werk zorgt voor stress, onzekerheid en het vervelendste van alles, geen vooruitgang. De rekeningen moeten betaald worden en nu probeer je koste wat kost met je hoofd boven water te blijven. Wat er helaas voor zorgt dat je minder leuke dingen kan doen en moet besparen op allerlei kosten die je liever wel wilt doen…. Wij snappen de situatie waar je in zit, helaas hebben wij hier zelf ook ervaring mee gehad. Des te beter is het voor jou dat wij de oplossing hebben! Wij hebben de oplossing voor jouw probleem, en schaam je niet! Duizende andere zitten met hetzelfde probleem, en wij zijn er voor een ieder om je verder te helpen!

De oplossing

Wij kunnen je een baan aanbieden met een mooi salaris, veel afwisseling en veel uitdaging! Wanneer je werkzaam bent voor ons werk je iedere dag op een andere locatie, geen dag zal hetzelfde zijn! Zo zie je veel van Nederland! Je komt terecht in een van de leukste teams en je kan zelf bepalen welke dagen je wel en niet wilt werken! Ideaal toch? Je doet ervaring op in een van de belangrijkste beroepen van Nederland. Het beroep is niet alleen erg belangrijk, maar je dient ook nog eens als een ambassadeur voor ons bedrijf! Jij bent hét gezicht van het bedrijf!

Het resultaat

Nu je weer leuk en veel werk hebt, en zoveel kan werken als je zelf wilt, kan je eindelijk weer focussen op jezelf! Je kan eindelijk weer al die dingen doen die je voorheen niet kon! Je gaat merken dat je nu zelfverzekerder in het leven zal staan en veel stabieler kan omgaan met tegenslagen! Je hebt weer vastigheid en dat geeft een goed beeld voor de toekomst.
Door het geweldige team waar je inzit zal je je nooit alleen voelen, en er is tal van ervaring om je heen, dus ben niet bang en vraag advies! Begin NU met je doelen bereiken en bepaal je eigen toekomst! Blijf niet afhankelijk van andere, zorg voor jezelf!

Laat ons jou helpen!

Door ons te vertrouwen en te kijken wat wij jou te bieden hebben, ben je zelf verantwoordelijk van het succes dat je gaat behalen. Jij bent de enige die verantwoordelijk is voor jouw toekomst! Alleen jij kan deze bepalen, maar wij kunnen je wel in de goede richting sturen. Door jou een baan aan te bieden krijg jij de kans om een betere toekomst voor jezelf te maken! Dus stel jezelf de vraag, en geef eerlijk antwoord, wil jij verder komen in je leven en een betere toekomst voor jezelf?

Ja ik wil een betere toekomst!

Solliciteer via onderstaand formulier

Je bent nog maar 7 vragen verwijderd van een nieuwe toekomst!