Beveiligingsdiensten

IRIS BRABANT IS SECURITY DAAR WAAR HET NODIG IS

Bezoekers van bijvoorbeeld horeca, zorginstellingen en winkelcentra voelen zich niet vanzelfsprekend veiliger met zware bewaking. In die settingen werkt dit vaak zelfs averechts. Een portier, surveillant of gastheer maakt onderdeel uit van de omgeving en biedt toch dat gevoel van veiligheid en vertrouwen. Iris Brabant Security is daar waar u een toeziend oog op de situatie nodig heeft.

NACHTPORTIER HOTEL

Door een nachtportier in uw hotel in te zetten, geeft u niet alleen uw gasten een veilig gevoel. U biedt tegelijkertijd een vriendelijk aanspreekpunt. De nachtportiers van Iris Brabant Security waarborgen de veiligheid en vervullen ook de rol van gastheer of -vrouw.

HOSPITALITY-PROFESSIONALS

Goede gastheren en -vrouwen zijn een essentieel onderdeel voor de beleving van uw gasten. Een warm welkom en oprechte behulpzaamheid dragen bij aan een onvergetelijke ervaring. Laat de hospitality-professionals van Iris Brabant Security de boegbeelden vormen voor uw organisatie.

WINKELSURVEILLANCE

Winkeldiefstal door personeel, interieurverzorgers, leveranciers en winkelend publiek komt steeds vaker voor. Voor winkeliers drukt dit behoorlijk op de omzet. Door winkelsurveillanten van Iris Brabant Security dringt het aantal diefstallen terug. Daarnaast biedt de surveillant een extra veilig gevoel richting personeel en klanten.

Onze winkelsurveillanten zijn representatief, servicegericht, hebben goede sociale vaardigheden, mensenkennis en durven op te treden waar nodig. Iris Brabant Security draagt zorg voor rust en veiligheid in uw winkel of winkelcentrum.

OBJECTBEVEILIGING ZORGINSTELLINGEN EN BEDRIJFSPANDEN

De locatie, het pand en de omstandigheden binnen het pand spelen een belangrijke rol in de beveiligingsaanpak van Iris Brabant Security. U krijgt op basis hiervan gericht advies. De beveiliging van een ziekenhuis vraagt namelijk om een andere aanpak dan die van kantoorpanden. De coaching en training van onze beveiligers is  toegespitst op de specifieke situatie van de objecten.

De taken die onder objectbeveiliging vallen zijn:

  • portiers- en receptiediensten
  • visitatie
  • openingsronden
  • brand- en sluitingsronden
  • preventieve aanwezigheid

BOUWBEWAKING

Toezicht op verlaten bouwterreinen is noodzakelijk. Na werktijd is er geen controle op de waardevolle bouwmaterialen en machines. Hierdoor is er een verhoogd risico op vandalisme en diefstal. Door surveillanten van Iris Brabant Security in te zetten houdt u controle op de situatie. Hiermee voorkomt u schade en onnodige vertraging in het bouwproces.

VERKEERSREGELAARS

Ook voor de verkeersveiligheid is goed opgeleid personeel noodzakelijk. Denk hierbij aan verkeersregelaars en parkeerbegeleiders die het verkeer in goede banen leiden. Met name rond evenementen en bij calamiteiten is dit essentieel. IBS Traffic biedt verkeersbegeleiders aan waar u 24/7 een beroep op kunt doen.

Grondwerkers

Wanneer u een klus heeft met betrekking tot grondwerk, kunnen wij u ook daar van dienst zijn. Onze ervaren grondwerkers zijn op verschillende gebieden inzetbaar. Bekijk de mogelijkheden op de website!