ONDER TOEZIEND OOG VAN IRIS BRABANT SECURITY

Beveiligingsdiensten

  • Nachtportiers
  • Hospitality-professionals
  • Winkelsurveillanten
  • Objectbeveiligers ( zorginstellingen en bedrijven)
  • Bouwbewakers

OPLEIDINGEN VAN IRIS BRABANT SECURITY

  • Diverse BHV-cursussen
  • Ploegleider Basis & Herhaling
  • EHBO
  • Heftruckopleidingen
  • Code 95-opleidingen

BEVEILIGINGSBEDRIJF DAT OOK WAAKT OVER EEN GOEDE SFEER

Een extra paar ogen dat alert is op de veiligheid van de mensen en de omgeving. Gezien het aantal winkeldiefstallen en incidenten in de horeca is het verstandig om beveiligingspersoneel in te huren. Iris Brabant Security ziet toe op de veiligheid van uw personeel en klanten.

ONTDEK DE VOORDELEN VAN IRIS SECURITY BRABANT

Geen wisseling van de wacht
Als u personeel inhuurt via een beveiligingsbedrijf is het normaal dat u te maken heeft met verschillende medewerkers. Wij vinden het juist belangrijk dat er een vaste beveiliger of gastheer/dame aanwezig is. Hiermee heeft u een vertrouwd gezicht over de werkvloer, wat ook prettig is voor uw personeel.
 

Gecertificeerd personeel
Al onze medewerkers zijn in bezit van een BHV-diploma met AED. Ook is elke beveiliger in het bezit van een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Onze verkeersregelaars zijn in het bezit van van een VCA-certificaat.  


Vergunning van Ministerie van Justitie
Beveiligingsbedrijven mogen in Nederland alleen werkzaamheden verrichten als ze in het bezit zijn van een ND-Nummer. Dit is het nummer van de vergunning van het Ministerie van Justitie. Iris Brabant Security is in het bezit van deze belangrijke vergunning.


Landelijk inzetbaar
Laat u niet misleiden door onze naam. Iris Security Brabant is werkzaam boven en beneden de rivieren.

VERKEERSREGELAARS NODIG?

Ook voor de verkeersveiligheid – bijvoorbeeld tijdens evenementen en calamiteiten – hebben we het juiste personeel ter beschikking. De beroepsverkeersregelaars van IBS Traffic leiden het verkeer in goede banen.

Grondwerkers nodig?

Wanneer u een klus heeft op of onder de grond kunnen wij u ook daar van dienst zijn. Onze ervaren grondwerkers kunnen op verschillende gebieden werk voor u verrichten. Denk aan het graven, assisteren van de graafmachine machinist, het aanleggen van bekabeling of bodemsanering en nog veel meer. Bekijk de vele mogelijkheden op de IBS Infra website.

WERKEN BIJ IRIS BRABANT SECURITY?

Ons beveiligingsbedrijf is altijd op zoek naar representatief personeel dat zijn (of haar!) mannetje staat. Ben je in het bezit van de juiste papieren om te werken in de beveiligingsbranche? Bekijk dan onze openstaande vacatures.