Verkeersregelaars

INFRA VERKEERSREGELAARS VAN IBS TRAFFIC

Wanneer er infrastructurele werken gedaan moeten worden, is zorg dragen voor een veilige verkeerssituatie van het grootste belang. Hetzelfde geldt wanneer verkeer moeten worden omgeleid vanwege een incident of calamiteit. En als u tijd en energie steekt in de organisatie van een mooi evenement, dan zijn de efficiëntie en veiligheid van het verkeer eveneens zaken die goed geregeld moeten worden. Voor al deze zaken heeft IBS Traffic de juiste mensen en materialen in huis. Onze beroepsverkeersregelaars en evenementenregelaars zorgen ervoor dat u uw werk kan doen.

INCIDENTMANAGEMENT

Wanneer er sprake is van calamiteiten op de openbare weg – bijvoorbeeld door wegopbrekingen, wateroverlast, of een verkeersongeluk – dan wilt u dat er snel vakkundige mensen zijn om zich over het doorgaand verkeer te ontfermen. Een hoop zal er dan moeten gebeuren: het afzetten van de weg, het regelen van de omleiding, het eventueel neerzetten van hekwerken en uiteraard de verkeersdeelnemers attenderen op de situatie. Voor noodsituaties is IBS Traffic te allen tijde bereikbaar om VCA-gediplomeerde beroepsverkeersregelaars met motors en portofoons naar de plek des onheils te sturen.

OPLEIDING VERKEERSREGELAAR

Denkt u erover beroepsverkeersregelaar te worden? IBS Traffic helpt u om uw certificaat te halen. Het gaat om een 3-daagse opleiding, waarvan de eerste dag in het teken staat van de theorie, de tweede gericht is op de praktijk en de derde het afsluitend praktijkexamen omvat. Er wordt onder meer aandacht besteed aan reactiesnelheid, wetgeving en omgaan met agressie.  Naast onze vaste examinator is er altijd een gedelegeerde van de politie present om controle te houden. Iedereen van 18 jaar en ouder mag meedoen aan de opleiding verkeersregelaar

VERKEERSREGELAARS MET MOTOR

Naast onze reguliere beroepsverkeersregelaars beschikt IBS Traffic ook over medewerkers die bij incidenten met motor snel ter plekke zijn. Zij zijn uitermate flexibel, omdat ze zich makkelijk langs files verplaatsen en vrijwel overal kunnen parkeren. De doorstroom van het verkeer is zo door hen eenvoudig geregeld. Ook voor evenementen zijn onze motorrijders inzetbaar. U kunt hierbij denken aan evenementen die over meerdere locaties verspreid zijn, of zich verplaatsen (marathons, optochten, etcetera). Op hun met oranje stripping en flitslichten uitgeruste motors kunnen onze beroepsverkeersregelaars niet alleen voor verkeersbegeleiding zorgen, maar ook waar nodig surveilleren.

PARKEERBEGELEIDERS

Wilt u uw gasten, of de bezoekers van uw evenement, op een fijne manier verwelkomen? Een manier die tegelijk voor optimale efficiëntie zorgt? Laat IBS Traffic dan uw parkeerbegeleiding verzorgen. Met voldoende begeleiders en bewegwijzering zorgen we ervoor dat uw bezoekers snel een parkeerplaats hebben en vervolgens eenvoudig bij de ingang komen. Ook is het mogelijk ons een compleet verkeersplan op te laten stellen, bijvoorbeeld met slagbomen, parkeerkaartjes en bewakingsunits. Qua parkeermogelijkheden is vrijwel alles bespreekbaar.

verkeerincident2_srcset-large.jpg

IBS Infra Grondwerkers

Naast het regelen van Verkeersregelaars kunnen wij ook Grondwerkers voor u regelen. Wanneer u niet de juiste mensen voor de klus kunt vinden, dan helpen wij u graag verder. Het vinden van ervaren en goede mensen voor de klus is lastig. Maar bij IBS Infra beschikken al onze grondwerkers over de kennis en ervaring die nodig is om iedere klus, met betrekking tot grondwerk te klaren. Onze ervaren grondwerkers zullen dan ook altijd mee denken en zoeken naar de juiste oplossing voor het probleem. Ook zijn onze grondwerkers thuis met het aanleggen van bodemsanering, bekabeling en buizen. Ook voor iedere graafwerkzaamheden zijn onze grondwerkers uitstekend opgeleid. Is dit wat u nodig heeft voor de klus? Neem gerust contact op!