Verkeersregelaar

IBS Traffic verkeersregelaar

Belangrijk!

Verkeersregelaars zijn erg belangrijk. Veel mensen vergeten de waarde van een verkeersregelaar. Wanneer er een oplossing nodig is op het gebied van verkeer is het van essentieel belang dat er een bevoegd verkeersregelaar ter plekke is. Maar wat doet een verkeersregelaar precies? En waarom is dat zo belangrijk?

Ervaring

Wat een verkeersregelaar precies is en wat hij/zij nou doet gaan wij verder uitleggen. IBS Traffic heeft al een paar jaar ervaring op het gebied van verkeersregelaars. Onze beroepsverkeersregelaars hebben ook al enige jaren ervaring.

IBS Traffic

IBS Traffic levert verkeersregelaars aan verschillende opdrachten en gemeenten. Een verkeersregelaar inhuren moet niet lastig zijn, daarom is het fijn om met een ervaren partij als IBS Traffic te spreken over de mogelijkheden. Wij hebben al een tal van projecten achter de rug en kunnen u daarom ook het beste advies geven. 

Advies

Wij krijgen vaak vragen over het onderwerp verkeersregelaar. Wanneer er aan ons advies gevraagd wordt gaan wij hier altijd serieus op in.
Het doel van IBS Traffic is dat het verkeer ten alle tijden soepel blijft verlopen. Dit zal nooit gaan zonder het gebruik van een verkeersregelaar.

Bezuinigen

Wat veel mensen denken bij het inhuren van een verkeersregelaar, is dat ze er aan 1 genoeg hebben. Echter is dit een van de meest gemaakte fouten. Ook kan dit heel gevaarlijk zijn. Natuurlijk is voor sommige projecten echt maar een verkeersregelaar nodig. Maar toch adviseren wij altijd om te overwegen wat nu op de 1e plek komt: Het geld, of de veiligheid.

Bezuinig niet op de veiligheid! Verkeersregelaars zijn van essentieel belang voor de doorstroom van het verkeer!

Aantal

Het aantal in te huren verkeersregelaars bepalen is ook lastig. Daarom helpen wij van IBS Traffic u graag met het oplossen van het probleem. 
Een verkeersregelaar heeft net als ieder ander mens maar twee ogen. Dit betekent dat hij maar 1 kant per keer kan opkijken. Dus heeft u meer straten of meer zicht nodig. Dan heeft u er altijd meer dan 1 nodig. Ook een verkeersregelaar is een mens die pauze nodig heeft. Het is dus vervelend als al het verkeer stil moet worden gelegd omdat er geen vervangend personeel is. 

Doorstroom

Een verkeersregelaar is nodig voor een goede doorstroom van het verkeer bij calamiteiten. Ook voor parkeerbegeleiding kan een verkeersregelaar ingezet worden.
Dit is natuurlijk altijd fijn, omdat u er zelf geen omkijken naar heeft en het natuurlijk een goed georganiseerd proces is.