Grondwerkers van IBS Infra

Wanneer u een klus heeft met betrekking tot grondwerkzaamheden ( G.W.W. ), kabels en leidingen het aanleggen van rioleringen of iets anders wat op of onder de grond gedaan moet worden. Dan is het personeel van IBS Infra voor u de beste keus. Onze grondwerkers en machinisten zijn ervaren en beschikken over alle benodigde kennis die ervoor zorgt dat uw project succesvol verloopt. Wij verzorgen de juiste mensen voor de klus!

c6330979-cb75-4b2e-9261-fa36a9d20903.jpg

Grondwerkzaamheden

IBS Infra is actief in het leveren van diverse medewerkers voor in het grondwerk. Wij leveren grondwerkers / bouwhulpen en assistent medewerkers G.W.W. Daarnaast beschikken wij over diverse machinisten met mobiele graafmachine. Onze moderne machines zijn voor diverse werkzaamheden inzetbaar.
Ontdek meer!

IMG_0495.jpg

Grondwerkers Infra (G.W.W.)

IBS Infra beschikt over diverse grondwerkers welke ingezet kunnen worden voor diverse grondwerkzaamheden bij o.a. het aanleggen van wegen, kabels en leidingen, rioleringen, bodem sanering, etc.

Voor de werkzaamheden op of in de grond heeft u aan onze grondwerkers uitstekend personeel. De juiste mensen vinden voor de klus is vaak lastig. Daarom kunt u altijd vertrouwen op de grondwerkers van IBS infra! Onze grondwerkers  zijn namelijk ervaren en beschikken over de benodigde kennis om de klus te klaren. Dit zijn een paar van de vele werkzaamheden die onze grondwerkers voor u kunnen uitvoeren. 

IMG_0505.jpg

Medewerkers in de bouw

Onze ervaren grondwerkers / bouwhulpen kunnen ook worden ingezet op uw bouw locatie. Hier kunnen ze eventuele graaf werkzaamheden uitvoeren, assisteren van de machinist van een ( graaf ) machine of hijs installatie. Daarnaast beschikken wij over diverse mensen die kunnen helpen bij het opruimen van uw locatie, sloopwerkzaamheden, op en afbouw van het terrein.

 

IMG_1044.jpg

Machines

IBS Infra beschikt over moderne machines voor diverse grondwerkzaamheden. Deze kunnen met machinist ingezet worden op uw werken. De machines zijn uitgerust met standaard hulpstukken en kunnen op verzoek aangevuld worden met de benodigde uitrusting.

Werken bij IBS infra?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel. Bent u ervaren of wilt u nieuwe uitdagingen aangaan? Dan kunnen wij u zeker gebruiken. Kom ons gezellige team versterken en ontdek waar u met ons kunt komen!  

IBS traffic verkeers regelaars

Naast het regelen van grondwerkers en beveiligers kunnen wij ook verkeersregelaars voor u regelen. Wanneer er een incident is en het verkeer moet in goede banen geleid worden kunnen wij u hier ook zeker van dienst zijn. Wij regelen de juiste mensen en zullen deze op de juiste plekken neerzetten zodat het verkeer zijn goede doorstroom blijft behouden. IBS traffic kan u ook van dienst zijn wanneer u een evenement heeft gepland en er zijn parkeer begeleiders nodig. Onze mensen zullen zorgen voor een duidelijk maar vooral rustig verloop van het parkeerproces. Zo hoeven de gasten niet onnodig lang in de parkeer file te staan en zal zo een positieve indruk achterlaten bij de bezoekers. Voor een goede verkeersdorstroom is IBS traffic de oplossing!