IBS Finance Solutions
Payrolling

Al je medewerkers tijdig verlonen?

Geen zorgen meer hebben het tijdig betalen van het personeel? IBS Finance Solutions ontneemt de lasten en zorgt ervoor dat je volledig kan focussen op jouw onderneming. Geen stress meer van het optijd verlonen en direct doorpakken op de groei die jouw bedrijf in zich heeft! Of kan jouw bedrijf enorm groeien maar onbreekt het kapitaal om dit tot stand te brengen? Met de payrolling oplossing van IBS kan je zorgeloos groeien. 

Jouw voordelen

Hoe gaat het in zijn werk?

Een adviesgesprek

Tijdens het gratis en geheel vrijblijvende advies gesprek kijken we wat IBS voor jouw onderneming kan betekenen. Is er een match en kunnen wij jouw verder helpen? Dan ontvang je van ons een samenwerkingsovereenkomst met voorwaarden en tarieven. 

Voorfinanciering

IBS Finance Solutions neemt het personeel op de loonlijst en zorgt ervoor dat iedereen tijdig betaald krijgt. Binnen de volgende mogelijkheden:

  • Wekelijks
  • Vier wekelijks 
  • Maandleijks

Zorgeloos ondernemen

Nu al jouw medewerkers optijd betaald krijgen is het tijd om te doen wat je het beste doet, ondernemen! Is er genoeg werk maar niet genoeg personeel? Neem zorgeloos nieuwe medewerkers aan en je hoeft niet te wachten tot de facturen worden betaald. Wij betalen de medewerkers optijd uit. 

Opzoek naar een allround oplossing?

Factoring en Payrolling in één

Loop je er vaak tegen aan dat je naast het tijdig betalen van jouw personeel ook vaak je facturen laat betaald krijgt? Belemmert dit jouw onderneming in de groei die het in zich heeft? IBS Finance Solutions heeft hiervoor een allround oplossing. Zowel al uw facturen betaald als uw personeel wekelijks, 4 wekelijks of maandelijks betaald? Laat je compleet ontzorgen door IBS en focus op het geen wat jij het liefste doet, ondernemen! 

Jouw voordelen