Your Partner in Finance And Staffing
Factoring

Al de facturen vrijwel direct betaald hebben?

Geen zorgen meer hebben over de betalingen van jouw facturen en hiermee de cashflow optimaliseren? IBS Finance Solutions ontneemt de cashflow problemen en zorgt ervoor dat je volledig kan focussen op jouw onderneming. Geen stress meer van facturen die laat betaald worden en direct doorpakken op de groei die jouw bedrijf in zich heeft! Of kan jouw bedrijf enorm groeien maar onbreekt het kapitaal om dit tot stand te brengen? Met de factoring oplossing van IBS kan je zorgeloos groeien. 

Jouw voordelen

Hoe gaat het in zijn werk?

Een adviesgesprek

Tijdens het gratis en geheel vrijblijvende advies gesprek kijken we wat IBS voor jouw onderneming kan betekenen. Is er een match en kunnen wij jouw verder helpen? Dan ontvang je van ons een samenwerkingsovereenkomst met voorwaarden en tarieven. 

De voorbereiding

Je blijft gewoon doen wat je nu doet. Lever goed werk aan jouw klanten en zorg dat ze tevreden blijven. Bij het versturen van de facturen hou je ons gemakkelijk op de hoogte via onze software. De rest gaat vanzelf!

Snelle betaling

De door jou gestuurde facturen betalen wij binnen 7 dagen en ontvang het geld gewoon op je bankrekening. Nu beschik je op het kapitaal waar je recht op hebt en kan je doorgaan met groeien. 

Opzoek naar een allround oplossing?

Factoring en Payrolling in één

Heb je ook personeel in dienst en door je cashflow probleem is het iedere maand spannend of je iedereen wel optijd kan betalen? IBS Finance Solutions heeft hiervoor een allround oplossing. Zowel al uw facturen betaald als uw personeel wekelijks, 4 wekelijks of maandelijks betaald? Laat je compleet ontzorgen door IBS en focus op het geen wat jij het liefste doet, ondernemen! 

Jouw voordelen