IBS Finance Solutions
Payrolling & Factoring

Factoring en Payrolling in één

Geen zorgen meer hebben over de betalingen van jouw verkoopfacturen en hiermee de cashflow optimaliseren? Daarnaast ook al uw medewerkers zorgeloos en optijd betalen? IBS Finance Solutions ontneemt de cashflow problemen en zorgt ervoor dat je volledig kan focussen op jouw onderneming. Geen stress meer van facturen  die laat betaald worden of de spanning om iedereen optijd te kunnen verlonen. Met deze oplossing kan je doorpakken op de groei die jouw bedrijf in zich heeft! Of kan jouw bedrijf enorm groeien maar onbreekt het kapitaal om dit tot stand te brengen? Met de factoring oplossing van IBS kan je zorgeloos groeien. 

Jouw voordelen

Hoe gaat het in zijn werk?

Een adviesgesprek

Tijdens het gratis en geheel vrijblijvende advies gesprek kijken we wat IBS voor jouw onderneming kan betekenen. Is er een match en kunnen wij jouw verder helpen? Dan ontvang je van ons een samenwerkingsovereenkomst met voorwaarden en tarieven. 

De voorbereiding

Je blijft gewoon doen wat je nu doet. Lever goed werk aan jouw klanten en zorg dat ze tevreden blijven. Bij het versturen van de facturen hou je ons gemakkelijk op de hoogte via onze software. De rest gaat vanzelf!

Snelle betaling

De door jou gestuurde facturen betalen wij binnen 7 dagen en ontvang het geld gewoon op je bankrekening. Nu beschik je op het kapitaal waar je recht op hebt en kan je doorgaan met groeien.